pátek 30. července 2010

Včerejší den

Obloha byla stále zatažená s tendencí, že bude pršet, nemýlila jsem se. Zalévala jsem kytky na oknech, kam déšť nezaprší.

Ve večerních hodinách jsem se vydala do Plzně, do knihovny a nabít plzeňskou kartu, výlet to byl velmi nevydařený, jelikož jsem jela nějak pozdě a všude bylo už zavřeno.

Takže má nálada nebyla zrovna nejlepší a jela jsem tedy domů. Pak přijel brácha s tím, že chce ostříhat a tak jsem se do toho pustila a nálada se hned zlepšila :)



Dnes je již pátek, obloha stále stejně zatažená a už netrpělivě čekám na to oteplení a vyjasnění, jak meteorologové hlásí :)

středa 28. července 2010

Den pod mrakem...

Vše je pryč, vše se ztratilo!
Když si vzpomenu na ráno kolem 9 hodiny, když jsem vyšla ven a bylo mi teplo a slunce opravu svítilo, je mi smutno. Od 11 hodiny byla obloha zatažená, ale stále se ještě střídala s občasným sluníčkem, ale poté? Hrozný! Zataženo a každou minutu vypadalo, že začne pršet...Ach jo
...A nakonec pršelo a prší ještě teď.

Já už chci zase LÉÉÉÉTO!

Opět léto!



Slunce opět začalo pálit, neprší, nehřmí, není bouřka...Ideální počasí! :)
Včera jsem se svými sourozenci vyrazila do bazénu, chvilku jsme byli i ve venkovním. Bylo to příjemné odreagování, pak jsme navštívily Cross Café a poté se vydaly domů.

A jak trávíte tyto slunečné dny vy?

pondělí 26. července 2010

Oslava narozenin

Včera moje spolužačka slavila své 18. narozeniny. Sešli jsme se v pizzérii, kde jsme naší oslaveňkyni popřáli a poté jsme se přesunuli do místního klubu nového jménem Liďák. Zahráli jsme si kulečník, na řadu přišel také Jukebox, dívali jsme se na Tróju a celkově to bylo moc fajn! :)


sobota 24. července 2010

Malá Mišule

Když bylo venku zataženo a celý den propršelo...
...rozhodla jsem se podívat na fotky, když jsem byla malá :)




středa 21. července 2010

Miluji léto!




Miluji, když slunce pálí.
když se lidé povalují v parku.
když jsou všude podél ulic stánky ze zmrzlinou a ledovou tříští.
když nemůžu venku říct, že mi je zima.
když malé děti vypadají šťastně a hrají si na dětských hřištích.
když ...
A co milujete vy, na létu? :)

úterý 20. července 2010

Včera k večeru se uskutečnila další jízda na kole. Tentokrát v rámci házené. Okruh byl podobný jako minule, ale musím říct, že bez blatníků se v blátě nejezdí zrovna nejlépe. Byla jsem trošku špinavější, ale pohoda, vana to jistí.




Dnes pojedu do Plzně, potřebuji do hodinářství, spravit hodinky. A zítra se snad opět vyrazí na brusle, nikdy bych nevěřila, že mi to tak začne bavit. Akorát mám problém s brzděním, to mi vůbec nejde a začíná mi to štvát. Ale tak stála jsem na nich asi 4krát, tak snad to časem půjde.
Přeji Vám krásné slunečné úterý
Mišule

pondělí 19. července 2010

Vyšlo opět slunce!

Po dvou zatažených deštivých dnech, opět vyšlo slunce! Mám radost, už jsem si na to, až moc teplé počasí tady u nás v ČR moc zvykla.
Včera jsme byli večer s kamarádkou večer na bruslích, tentokrát v Plzni a prostě skvělý, skvělý, skvělý! :)
A co děláte vy? Jaký sport preferujete vy, v létě? :)




sobota 17. července 2010

Blíží se....bouřka!

Za zády mi hřmí, dneska to nevypadá na pěkné počasí, ba naopak. Celé nebe je šedé, docela nezvyk, když obloha je už delší dobu azurově modrá.
Jsem ráda, že je takové horko, stěžovat si nebudu a ani vlastně nechci. Zimu nemám ráda, takže si léto užívám naplno. Tento týden jsem si pořídila nové "inlajny" hned ve čtvrtek jsem je šla otestovat a musím říct, že jsem vybrala luxusně! :D
Včera jsem byla s bráchou na projížďce na kole, v tom vedru to byla vážně skvělá projížďka! :)


Večer jsme s kamarádkou navštívily plzeňskou noční krásu. Plno lidí, teplo jak večer u moře, no prostě parádní. Vzbudím se a ono je takové počasí, možná je to lepší, možná ne.
Tak užívejte (ne)pěkného počasí, Mišule

pátek 9. července 2010

Veselé odpoledne!

Slunce opět ovládlo naší Zem a většina si spokojeně užívá prázdnin, nejlépe u vody. I já a kamarádka jsme nebyly výjimkou. Vzniklo také pár vcelku "pěkných" fotek, takže přikládám.







A co děláte vy, když je tak krásný počasí?
Mišule

čtvrtek 8. července 2010

Rock For People 2010

v sobotu jsem se v ranních hodinách vydala s kamarádkou směrem Hradec Králové do Festival parku. Od nás je to něco kolem 200km, cesta trvala přes 3 hodiny.
Včera jsem přijela domů a ještě teď jsem plná dojmů a vzpomínek a myslím, že ještě hodně dlouho budu. Myslím, že to je jeden z nejlepších a nejpovedenějších festivalů, kterých jsem se zúčastnila.
Vystoupily tam různý skupiny a zpěváci. Například Muse, The Prodigy, Billy Talent, Imodium, UDG, Eddie Stoilow, Charlie Straight, Skunk Anansie, Kryštof, Tomáš Klus, ...







Užívejte prázdnin! :)
Mišule